Kto używa PEN-a lub OM-D?
Regulamin działu
Na luzie to dział w którym możecie poruszać dowolne inne sprawy, które tematycznie nie pasują do innych działów w naszym forum. Przykłady to linki do interesujących galerii lub artykułów o fotografii mobilnej, linki do samouczków związanych z fotografią mobilną, informacje o interesujących wydarzeniach lub wystawach fotografii mobilnej itp.
Na luzie to dział w którym możecie poruszać dowolne inne sprawy, które tematycznie nie pasują do innych działów w naszym forum. Przykłady to linki do interesujących galerii lub artykułów o fotografii mobilnej, linki do samouczków związanych z fotografią mobilną, informacje o interesujących wydarzeniach lub wystawach fotografii mobilnej itp.
• Strona 1 z 1
- daszek
- Użytkownik forum
-
Re: Kto używa PEN-a lub OM-D?
Proszę, tak na szybko bez wychodzenia z domu 
Pogoda taka byle jaka, bez kontrastów.
Generalnie mam sporo zdjęć w powiedzmy ostrym słońcu, ale nie wiem czy akurat f8.
Jak masz jakieś pytania albo konkretną scenę na myśli, pisz.
pliki na copy.com:
https://copy.com/bea9nkQr2FGcuDdy

Pogoda taka byle jaka, bez kontrastów.
Generalnie mam sporo zdjęć w powiedzmy ostrym słońcu, ale nie wiem czy akurat f8.
Jak masz jakieś pytania albo konkretną scenę na myśli, pisz.
pliki na copy.com:
https://copy.com/bea9nkQr2FGcuDdy
- daszek
- Użytkownik forum
-
Nie ma za co. Jak by coś pisz śmiało.
Jeśli się wahasz przed zakupem oemdeka, to się nie wahaj, bo to naprawdę dobry aparat, zwłaszcza w nowej odsłonie
Jeśli się wahasz przed zakupem oemdeka, to się nie wahaj, bo to naprawdę dobry aparat, zwłaszcza w nowej odsłonie

- szklanowski
- Członek Grupy Mobilni
-
Panowie @daszek i @rafalpiotrzkowski. Dyskusje o sprzęcie nie-mobilnym na Forum Mobilnych są... off-topic?
- daszek
- Użytkownik forum
-
W "na luzie" dyskutować można o wszystkim, czyż nie?
A poza tym omdek jest wyjątkowo mobilny, mały lekki, wchodzi do kieszeni spodni
A poza tym omdek jest wyjątkowo mobilny, mały lekki, wchodzi do kieszeni spodni

• Strona 1 z 1