Sugestie działów i podkategorii
Regulamin działu
Wasze sugestie dotyczące Forum Mobilnych to miejsce, w którym możecie zgłaszać wszelkie uwagi, a także przedstawiać swoje pomysły związane z funkcjonowaniem całego forum. Jako że znajdujemy się dopiero na początku naszej forumowej przygody, w tym momencie bardzo, bardzo mile widziane będą wątki dotyczące dostępnych na forum sekcji. Jak z pewnością zauważyliście, kilka działów już zaproponowaliśmy, ale wiemy, że nie jesteśmy w stanie przewidzieć tego, czego Wy dokładnie oczekujecie po takim miejscu, jakim ma się docelowo stać Forum Mobilnych. Bardzo zależy nam na tym, żeby uczynić je przyjaznym dla wszystkich miłośników fotografii mobilnej w Polsce! Chcemy, żeby każda społeczność ludzi fotografujących mobilnie oraz każda związana z fotografią mobilną tematyka, mogły znaleźć swoje miejsce na Forum Mobilnych. Pomóżcie nam dobrać odpowiednie działy!
Bardzo prosimy o umieszczanie wszelkich uwag i sugestii w osobnych wątkach - ułatwi to wszystkim dyskusję.
Wasze sugestie dotyczące Forum Mobilnych to miejsce, w którym możecie zgłaszać wszelkie uwagi, a także przedstawiać swoje pomysły związane z funkcjonowaniem całego forum. Jako że znajdujemy się dopiero na początku naszej forumowej przygody, w tym momencie bardzo, bardzo mile widziane będą wątki dotyczące dostępnych na forum sekcji. Jak z pewnością zauważyliście, kilka działów już zaproponowaliśmy, ale wiemy, że nie jesteśmy w stanie przewidzieć tego, czego Wy dokładnie oczekujecie po takim miejscu, jakim ma się docelowo stać Forum Mobilnych. Bardzo zależy nam na tym, żeby uczynić je przyjaznym dla wszystkich miłośników fotografii mobilnej w Polsce! Chcemy, żeby każda społeczność ludzi fotografujących mobilnie oraz każda związana z fotografią mobilną tematyka, mogły znaleźć swoje miejsce na Forum Mobilnych. Pomóżcie nam dobrać odpowiednie działy!
Bardzo prosimy o umieszczanie wszelkich uwag i sugestii w osobnych wątkach - ułatwi to wszystkim dyskusję.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- drozdzyk
- Użytkownik forum
-
Re: Sugestie działów i podkategorii
W ustawieniach profilowych dorzucić zakładkę facebook, instagram, VSCO itp? Pojawiałyby się wtedy pod avkiem przy poście użytkownika. Dodatkowo może jakiś dział "Problemy"? Ale zamieszczać tam tylko problemy związane z aplikacjami fotograficznymi i ewentualnie ze sprzętem.
Ogólnie forum fajnie się rozwija, oby tak dalej
Ogólnie forum fajnie się rozwija, oby tak dalej

- kamil_kawczynski
- Członek Grupy Mobilni
-
Sugerowałbym wyłączenie opcji automatycznego wylogowywania z forum. Pisałem dłuższy post przez 20-25minut. Po kliknięciu w opcję podgląd, otrzymałem informację, że muszę zalogować się ponownie. Po zalogowaniu treść mojego posta wyparowała i nieźle się wkurzyłem. Nie sądzę, żeby chciało mi się pisać tego posta po raz drugi. Z tego co pamiętam w opcjach administratora powinna być opcja wyłączenia automatycznego wylogowywania po jakimś czasie. Warto byłoby ją wyłączyć lub wydłużyć okres bezczynności zanim dojdzie do kolejnych ofiar pochłoniętych dłuższą odpowiedzią na forum.
Ostatnio edytowano 4 maja 2014, o 22:53 przez kamil_kawczynski, łącznie edytowano 1 raz
- sollyth
- Członek Grupy Mobilni
-
Oki, przyjrzę się temu...
- kamil_kawczynski
- Członek Grupy Mobilni
-
- sollyth
- Członek Grupy Mobilni
-
Kamilu, wydłużyłem czas trwania sesji do 3h - mam nadzieję, że tym razem wszyscy się wyrobią 

- kamil_kawczynski
- Członek Grupy Mobilni
-
- matnowy
- Użytkownik forum
-
Jeszcze jedna techniczna sprawa, w kwestii logowania. Po wejściu na główną stronę forum, nie będąc zalogowanym, na górze widzimy przycisk do zalogowania się - po najechaniu na niego kursorem rozwija się szybkie menu logowania, jednak nie sposób na nie kliknąć, ponieważ znika w chwili gdy kursor zjedzie w dół, więc trzeba tak czy inaczej przenieść się na oddzielną stronę logowania. To drobny błąd, ale chyba niezauważony do tej pory 

- sollyth
- Członek Grupy Mobilni
-
Tak, natknąłem się na takie zachowanie. To musi być bug tematu, który jest na forum. Mam nadzieję, że jego twórca to poprawi w kolejnej wersji.
- djoskowiak
- Użytkownik forum
-
sollyth napisał(a):djoskowiak napisał(a):Proponowałbym zamieścić także na forum link do strony głównej mobilni.pl i odwrotnie.
Masz rację, postaramy się wdrożyć jak najszybciej.
Dobra robota! Dzięki

instagram | iconsquare | eyeem| vsco | twitter
- Konwaliowy
- Użytkownik forum
-
Pobieżnie przeglądałem wątek, ale nie natrafiłem na taką sugestię: w sprzęcie mogłaby być kategoria inne urządzenia. Coś, co nie jest ani Apple, ani Samsungiem, ani HTC, ani Sony. Czyli np. wszelakie telefony z Androidem nie mieszczące się w wymienionych mogłyby mieć wspólny worek 
Dział z oprogramowaniem i edycją mógłby być podzielony na japcoki, androidy i inne platformy np. Windows Phone, bo chyba tak łatwiej byłoby się doszukać informacji dla siebie - dla swojej platformy.
To chyba tyle, a tak poza tym bardzo ciekawe forum

Dział z oprogramowaniem i edycją mógłby być podzielony na japcoki, androidy i inne platformy np. Windows Phone, bo chyba tak łatwiej byłoby się doszukać informacji dla siebie - dla swojej platformy.
To chyba tyle, a tak poza tym bardzo ciekawe forum

• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Wasze sugestie dotyczące Forum Mobilnych